Tereza DUFKOVÁ

Bachelor's thesis

Etiketa v interkulturním srovnání se zaměřením na gastronomii - česko-francouzské srovnání

The etiquette in intercultural comparison with a focus on gastronomy - Czech-French comparison
Abstract:
Tato práce porovnává interkulutní rozdíly v etiketě se zaměřením na gastronomii mezi Českou republikou a Francií. Porovnává jestli se tyto dvě země liší ve stolování, v zasedacím pořádku či jestli se jinak jí určité druhy potravin.
Abstract:
This work compares the intercultural differences in the etiquette focus on gastronomy between the Czech Republic and France. It compares whether these two countries differ in dining, in the seating plan, or whether they are different to certain types of food.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 4. 2018
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Supervisor: PhDr. Lada Hanzelínová, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

DUFKOVÁ, Tereza. Etiketa v interkulturním srovnání se zaměřením na gastronomii - česko-francouzské srovnání. Plzeň, 2018. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta filozofická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta filozofická
Vázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/