Bc. Kristýna Roušarová

Diplomová práce

Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik v oblasti gastronomie

Business plan and intention for a microenterprise in the field of gastronomy
Anotace:
Předložená diplomová práce na téma „Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik v oblasti gastronomie“ se zabývá tvorbou podnikatelského plánu a veškerých náležitostí, které jsou s ním spojené. Cílem mé diplomové práce je přiblížení tvorby podnikatelských plánů a následné vytvoření samostatného podnikatelského plánu pro zamýšlenou restauraci. Práce je rozdělena do tří částí, a to na část teoretickou …více
Abstract:
The presented thesis on "Business plan and intention for a microenterprise in the field of gastronomy" deals with the creation of business plans and all the requirements associated with it. The aim of the thesis is to approach the creation of business plans and then the creation of a separate business plan for the restaurant under consideration. The thesis is divided into three parts, the theoretical …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 6. 2023
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/gufn2/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 13. 9. 2023
  • Vedoucí: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Martin Pop, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví