Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik v oblasti gastronomie – Bc. Kristýna Roušarová
Bc. Kristýna Roušarová
Diplomová práce
Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik v oblasti gastronomie
Business plan and intention for a microenterprise in the field of gastronomy
Anotace:
Předložená diplomová práce na téma „Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik v oblasti gastronomie“ se zabývá tvorbou podnikatelského plánu a veškerých náležitostí, které jsou s ním spojené. Cílem mé diplomové práce je přiblížení tvorby podnikatelských plánů a následné vytvoření samostatného podnikatelského plánu pro zamýšlenou restauraci. Práce je rozdělena do tří částí, a to na část teoretickou …víceAbstract:
The presented thesis on "Business plan and intention for a microenterprise in the field of gastronomy" deals with the creation of business plans and all the requirements associated with it. The aim of the thesis is to approach the creation of business plans and then the creation of a separate business plan for the restaurant under consideration. The thesis is divided into three parts, the theoretical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 6. 2023
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/gufn2/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 9. 2023
- Vedoucí: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
- Oponent: Ing. Martin Pop, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ROUŠAROVÁ, Kristýna. \textit{Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik v oblasti gastronomie}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/x796vc/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Aplikace Business modelu Canvas na konkrétní podnikatelský záměr
Arianna Nikolaeva -
Příprava business plánu pro rozšíření aktivit rodinného podnikání
Ekaterina Gunina -
Podnikatelsky záměr na zřízení řetězce fitness centra Stellae v České republice
Denis Král -
Mass customization as a business model: Business plan for online furniture company
Martin Žák -
Podnikatelský záměr - založení zubní ordinace; Business plan - the establishment of the dental surgery
Radim Viktora -
Business Plan of a New Gastronomic Company
Bettina Asztalos -
Analýza business modelu – Alkoholické ledové čaje ParTEA
Hynek Tomáško -
Business Plan for a Chosen Business
Veronika Samkova