Bc. Pavla Bočková
Master's thesis
Údržnost "raw" potravin
Shelf life of raw food
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá údržností a mikrobiologickou kvalitou raw potravin. V teoretické části je zpracována problematika raw stravy se zaměřením na faktory mající vliv na kvalitu a bezpečnost raw výrobků. Dále jsou zde blíže popsány suroviny, které se k výrobě raw produktů nejčastěji využívají a klíčový je zdravotní aspekt raw stravy, kterému se práce rovněž věnuje. Z hlediska bezpečnosti potravin …moreAbstract:
This diploma thesis deals with the maintenance and microbiological quality of raw food. The theoretical part describes the issue of raw food with a focus on factors affecting the quality and the safety of raw products. There are also described the raw materials which are most often used for the production of these products and the thesis as well deals with the health aspects of raw food. From the point …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2020
Thesis defence
- Supervisor: doc. MVDr. Olga Cwiková, Ph.D.
- Reader: Michal Kosař, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Quality and Safety
Theses on a related topic
-
Mikrobiologický pohled na tzv. raw food (syrovou stravu)
Anežka Skarková -
Mikrobiologické parametry výroby, skladování a distribuce raw potravin
Jaroslav Vávra -
Rozbor typových řešení manipulačních skladů kulatiny pro výrobu 10 - 20 tis. m3/rok
Jiří Rakušan -
Rozbor možností outsourcinguskladování v podniku
Aneta JABORNÍKOVÁ