Bc. Pavla Bočková
Master's thesis
Údržnost "raw" potravin
Shelf life of raw food
Anotácia:
Tato diplomová práce se zabývá údržností a mikrobiologickou kvalitou raw potravin. V teoretické části je zpracována problematika raw stravy se zaměřením na faktory mající vliv na kvalitu a bezpečnost raw výrobků. Dále jsou zde blíže popsány suroviny, které se k výrobě raw produktů nejčastěji využívají a klíčový je zdravotní aspekt raw stravy, kterému se práce rovněž věnuje. Z hlediska bezpečnosti potravin …viacAbstract:
This diploma thesis deals with the maintenance and microbiological quality of raw food. The theoretical part describes the issue of raw food with a focus on factors affecting the quality and the safety of raw products. There are also described the raw materials which are most often used for the production of these products and the thesis as well deals with the health aspects of raw food. From the point …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. MVDr. Olga Cwiková, Ph.D.
- Oponent: Michal Kosař, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Quality and Safety
Práce na příbuzné téma
-
Mikrobiologický pohled na tzv. raw food (syrovou stravu)
Anežka Skarková -
Mikrobiologické parametry výroby, skladování a distribuce raw potravin
Jaroslav Vávra -
Rozbor typových řešení manipulačních skladů kulatiny pro výrobu 10 - 20 tis. m3/rok
Jiří Rakušan -
Rozbor možností outsourcinguskladování v podniku
Aneta JABORNÍKOVÁ