Meat Production and Consumption: Case Study of Argentina – Bc. Kristyna Mudrova
Bc. Kristyna Mudrova
Diplomová práce
Meat Production and Consumption: Case Study of Argentina
Meat Production and Consumption: Case Study of Argentina
Anotace:
Hlavními cíly diplomové práce bylo posoudit účinky rostoucí spotřeby masa na globální udržitelnost, analyzovat dopad dvou scénářů zaměřující se na produkci masa a s tím spojené externality v Argentině a diskutovat kompromisy o zlepšení globální udržitelnosti a dopadů na Argentinskou ekonomiku. Přehled literatury se zaměřoval především na dopady produkce masa na životní prostředí a udržitelnou spotřebu …víceAbstract:
Main aims of the diploma thesis was to assess the effects of growing meat consumption on the global sustainability, to analyse the impact of two scenarios addressing meat production externalities on Argentina and to discuss trade-offs of the need for improving global sustainability and the impacts on Argentina economy. Literature review focused mainly on environmental impacts of meat production and …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Dr. RNDr. Tomáš Ratinger, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíMagisterský studijní program / obor:
Tropické zemědělství / International Development and Agricultural Economics
Práce na příbuzné téma
-
Indigenous Knowledge and Preservation of Natural Resources
Martin Lang -
Are Natural Resources Blessing or Curse? Case Study of Libya
Ana Tsintsadze -
Socioeconomic and environmental impact of the use of natural resources in Ghana
Inez Naaki Vanderpuye -
Application of economic policy instruments in the management of natural resources with special focus on the concept of ecosystem services
Jiří Louda -
Zdroje a obsahy rtuti v půdách ČR
Martin Krovina -
Vodní zdroje v Evropské unii
Klára Baštářová -
Kombinace restrikce krmiva a alternativního zdroje proteinu s ohledem na užitkovost a kvalitu masa kuřat
Nikola Javorská -
Organické mikropolutanty v šedé vodě: zdroje, rizika a monitorování
Valentina Tenglerová
Název
Vložil
Vloženo
Práva