Vliv potravní nabídky lesního prostředí na distribuci zvěře a působené škody – Tomáš Kessler
Tomáš Kessler
Bachelor's thesis
Vliv potravní nabídky lesního prostředí na distribuci zvěře a působené škody
Influence of forest food supply on game distribution and damage
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je zjistit vliv poškození zvěří na zalesněných sazenicích vzhledem k úživnosti daného stanoviště, na kterém se nachází. První část práce je zaměřená na obecné zhodnocení působení zvěře na lesní prostředí a množství způsobených škod. Ve druhé části jsou uvedeny výsledky, které byly zjišťovány v terénu na několika vybraných stanovištích a následně byly zhodnoceny dle dané …moreAbstract:
The aim of this bachelor thesis is to determine the effect of wildlife damage on forested seedlings in relation to the productivity of the habitat in which they are located. The first part of the thesis is focused on the general assessment of the effect of game on the forest environment and the amount of damage caused. The second part presents the results, which were collected in the field on several …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2023
Thesis defence
- Date of defence: 13. 6. 2023
- Supervisor: prof. Ing. Jiří Kamler, Ph.D.
- Reader: František Bezděk, Ing. Ing.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KESSLER, Tomáš. \textit{Vliv potravní nabídky lesního prostředí na distribuci zvěře a~působené škody}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Forestry and Wood Technology. 2023. Available from: https://theses.cz/id/xcgyiv/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Lesnická a dřevařská fakultaMendel University in Brno
Faculty of Forestry and Wood TechnologyBachelor programme / specializace:
Forestry / Forestry
Theses on a related topic
-
The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
Maija-Leeza Lidmila