Využití trendu zážitkového turismu v gastronomii – Ing. Jana ADRIÁNOVÁ
Ing. Jana ADRIÁNOVÁ
Master's thesis
Využití trendu zážitkového turismu v gastronomii
THE USAGE OF THE TREND OF THE EXPERIENCE TOURISM IN GASTRONOMY
Abstract:
Základním cílem této diplomové práce bylo zjištění nových trendů v gastronomii a jejich uplatnění v současném životě. Především, jak na tyto novodobé trendy reagují lidé, jaké jsou jejich požadavky a do jaké míry je aplikují nebo přijímají. Dále, jak vnímají {\clqq}zážitkovou gastronomii``, čemu dávají přednost a zda jsou spokojeni či naopak.Abstract:
The basic aim of this thesis was a discovery of new trends in gastronomy and their use in contemporary life. Especially, how people react to the modern trends, what are their claims and what measurement they apply or accept them. How they perceive {\clqq}experience gastronomy``, what they prefer and whether they are satisfied or not.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2008
Accessible from:: 30. 4. 2008
Identifier:
5726
Thesis defence
- Date of defence: 16. 6. 2008
- Supervisor: Dr. Ing. Dagmar Škodová Parmová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ADRIÁNOVÁ, Jana. \textit{Využití trendu zážitkového turismu v gastronomii}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2008. Available from: https://theses.cz/id/xds728/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
ADRIÁNOVÁ, Jana. Využití trendu zážitkového turismu v gastronomii. Č. Bud., 2008. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2008
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 30. 4. 2008 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUniversity of South Bohemia in České Budějovice
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Agriculture Engineering / Operational Management
Theses on a related topic
-
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Vzdělávání a zvyšování kvalifikace v oblasti služeb (hotelnictví, gastronomie, cestovní ruch)
Olga Knekht -
Gastronomie jako nástroj rozvoje cestovního ruchu
Karina Zaitseva -
Boeing 747: Ikona leteckého průmyslu a jeho globální dopad na cestovní ruch
Pavlína Šedá -
Rybářské eventy ve světle gastronomie a cestovního ruchu
Zuzana Nešetřilová -
Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
Michal Brandl -
Propojení gastronomie zemí V4 do kulturní stezky
Adam Mezihorák -
Gastronomie a cestovní ruch - zájezdy pro gurmány
Tatiana Agafontseva
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights