Možnosti využití ICP-MS při analýze potravin – Ing. Lucie Pilařová
Ing. Lucie Pilařová
Bakalářská práce
Možnosti využití ICP-MS při analýze potravin
Possibilities of ICP-MS Method in Food Analysis
Anotace:
Bakalářská práce byla zaměřena na možnosti využití ICP-MS při analýze potravin. Byly provedeny mikrovlnné rozklady referenčních materiálů.Abstract:
Bachelor work was focused on possibilities of using ICP-MS by analyses of food. Then was made microwave decompositions of referential materials.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 6. 2008
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 9. 2008
- Vedoucí: doc. Ing. Jitka Šrámková, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Pilařová, Lucie. Možnosti využití ICP-MS při analýze potravin. Pardubice, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniverzita Pardubice
Fakulta chemicko-technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technická chemie / Chemie a technická chemie
Práce na příbuzné téma
-
Analýza mikroplastů ve vzorcích životního prostředí a potravin metodami vibrační spektrometrie
Lenka MINAŘÍKOVÁ -
Vliv mikrovlnného ohřevu na nutriční složky potravin
Eliška Koníčková -
Možnosti využití techniky o-TOF-ICP-MS při prvkové analýze potravin
Eva Kroft -
Vliv topografie povrchu vzorku na analýzu metodou LA-ICP-MS.
Filip Gregar -
Stanovení transportní účinnosti nanočástic metodou SP ICP MS
Jiří Ludvík -
Distribuce prvků ve vzorcích uranových rud - chemické mapování metodou LA-ICP-MS
Jan Dobeš