Ing. Lucie Pilařová

Bakalářská práce

Možnosti využití ICP-MS při analýze potravin

Possibilities of ICP-MS Method in Food Analysis
Anotace:
Bakalářská práce byla zaměřena na možnosti využití ICP-MS při analýze potravin. Byly provedeny mikrovlnné rozklady referenčních materiálů.
Abstract:
Bachelor work was focused on possibilities of using ICP-MS by analyses of food. Then was made microwave decompositions of referential materials.
 

Klíčová slova

ICP-MS rozklady analýza potravin
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 6. 2008

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 9. 2008
  • Vedoucí: doc. Ing. Jitka Šrámková, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Pilařová, Lucie. Možnosti využití ICP-MS při analýze potravin. Pardubice, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technická chemie / Chemie a technická chemie