Peter Herchl

Bakalářská práce

Osobné financie

Osobní finance
Anotace:
Cílem bakalářské práce je objasniť hlavní faktory ovlivňující alokaci osobních financí, hlavní zásady finančního plánování, finanční gramotnost a další základní nástroje a vztahy ovlivňující osobní finance. Aplikační část vychází z pokusu o vytvoření alternativního finančního plánu a portfolia na konkrétní fyzické osobě.
Abstract:
The aim of this thesis is to clarify the main factors influencing the allocation of personal finances, the main principles of financial planning, financial literacy and other basic tools and relations influencing personal finances. The applied part stems from the intention to create an alternative financial plan and portfolio on an actual person.
Abstract:
Cieľom bakalárskej práce je ozrejmiť hlavné faktory ovplyvňujúce alokáciu osobných financií, hlavné zásady finančného plánovania, finančnú gramotnosť a ďalšie základné nástroje a vzťahy ovplyvňujúce osobné financie. Aplikačná časť vychádza z pokusu o vytvorenie alternatívneho finančného plánu a portfólia na konkrétnej fyzickej osobe.
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 1. 2011

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 2. 2011
  • Vedoucí: Lukáš Moravec

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/23464

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Finance a účetnictví / Finance