Michala Karpjaková

Bachelor's thesis

Nabídka v gastronomii

Gastronomy offer
Abstract:
Cílem práce je objektivně a aktuálně zhodnotit gastronomickou nabídku ve vybraných barech v Praze. První část je zaměřena na gastronomii obecně, způsoby nabídky a detailní rozebírání těchto způsobů, a protože je bakalářská práce zaměřena na gastronomickou nabídku ve vybraných pražských barech, závěrem první části uvádím rozdělení barů do skupin. Druhá část se zabývá přímo analýzou šesti vybraných pražských …more
Abstract:
The aim of the dissertation is to evaluate objectively and topically a gastronomic offer in selected bars in Prague. The first part of issue is focused on gastronomy in general, a way of offering a detailed analyse of these ways and, because the dissertation is aimed to the gastronomic offer in selected Prague bars, in conclusion of the first part I will state by dividing the bars into groups. The …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 6. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 28. 8. 2013
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: Ing. Vladimír Filip

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze