Michala Karpjaková
Bachelor's thesis
Nabídka v gastronomii
Gastronomy offer
Abstract:
Cílem práce je objektivně a aktuálně zhodnotit gastronomickou nabídku ve vybraných barech v Praze. První část je zaměřena na gastronomii obecně, způsoby nabídky a detailní rozebírání těchto způsobů, a protože je bakalářská práce zaměřena na gastronomickou nabídku ve vybraných pražských barech, závěrem první části uvádím rozdělení barů do skupin. Druhá část se zabývá přímo analýzou šesti vybraných pražských …moreAbstract:
The aim of the dissertation is to evaluate objectively and topically a gastronomic offer in selected bars in Prague. The first part of issue is focused on gastronomy in general, a way of offering a detailed analyse of these ways and, because the dissertation is aimed to the gastronomic offer in selected Prague bars, in conclusion of the first part I will state by dividing the bars into groups. The …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 6. 2013
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/9195/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 28. 8. 2013
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Vladimír Filip
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Ritualizované chování dětí předškolního věku v procesu sociálního učení: Výzkum v mateřských školách Plzeňského kraje. Klíčová slova (Key Words): Ritual, Ritualized Behavior, Social Learning, Evolution, Evolutionary Perspective, Imitation as a Form of Social Learning
Ilona KAŠOVÁ -
Lexical development and change: New words in English language
Marie Gajzlerová -
Vliv vybraných faktorů na návštěvnost nejvyšší fotbalové soutěže v České republice
Oldřich Racek