Sušené mléčné výrobky a kojenecká výživa – Bc. Veronika VOZÁKOVÁ
Bc. Veronika VOZÁKOVÁ
Bakalářská práce
Sušené mléčné výrobky a kojenecká výživa
Dried dairy products and soft food
Anotace:
Cílem bakalářské práce je uplatnění a obliba sušených mléčných výrobků v kojenecké výživě. Teoretická část pojednává o legislativních požadavcích sušených kojeneckých výrobků, o technologii výroby sušeného mléka a výživě kojence do jednoho roku. Praktická část podává přehled sortimentu sušených kojeneckých výživ na trhu České republiky a vypracování dotazníkového šetření zaměřeného na používání a oblibu …víceAbstract:
The aim of the bachelor{\crq}s thesis is the use and popularity of powdered milk products concerning the suckling nutrition. The theoretical part deals with the legislative demands of the soft food, technology of powdered milk production and the suckling nutrition till the age of one year. The practical part provides an overview of powdered suckling nutrition assortment concerning the Czech Republic …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Identifikátor:
8030
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 6. 2008
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VOZÁKOVÁ, Veronika. Sušené mléčné výrobky a kojenecká výživa. Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 02. 06. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Rozvoj a modulace střevní mikrobioty kojence
Antonie Kryštofová -
Využití sušených mlék a směsí ve výživě kojenců a batolat
Lucie KREJČIŘÍKOVÁ -
Nutriční význam sušené mléčné kojenecké a dětské výživy
Tereza Pekárková -
Kozí mléko a možnosti jeho zpracování
Štěpánka Zanášková -
Výživa březích a laktujících klisen, výživa hříbat
Zlatuše BOSÁKOVÁ -
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková -
Domácí umělá výživa u malnutričních onkologických pacientů
Michaela Vajdová -
Výživa po amputaci DKK
Kateřina Zemanová