Bc. Veronika VOZÁKOVÁ

Bakalářská práce

Sušené mléčné výrobky a kojenecká výživa

Dried dairy products and soft food
Anotace:
Cílem bakalářské práce je uplatnění a obliba sušených mléčných výrobků v kojenecké výživě. Teoretická část pojednává o legislativních požadavcích sušených kojeneckých výrobků, o technologii výroby sušeného mléka a výživě kojence do jednoho roku. Praktická část podává přehled sortimentu sušených kojeneckých výživ na trhu České republiky a vypracování dotazníkového šetření zaměřeného na používání a oblibu …více
Abstract:
The aim of the bachelor{\crq}s thesis is the use and popularity of powdered milk products concerning the suckling nutrition. The theoretical part deals with the legislative demands of the soft food, technology of powdered milk production and the suckling nutrition till the age of one year. The practical part provides an overview of powdered suckling nutrition assortment concerning the Czech Republic …více
 

Klíčová slova

sušené mléko kojenci výživa
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Identifikátor: 8030

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 13. 6. 2008
  • Vedoucí: Ing. Jana Růžičková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

VOZÁKOVÁ, Veronika. Sušené mléčné výrobky a kojenecká výživa. Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 02. 06. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin