Technologie zpracování a senzorické hodnocení jakosti kravského mléka a vybraných produktů z něj vyrobených – Soňa BROŽOVÁ
Soňa BROŽOVÁ
Bakalářská práce
Technologie zpracování a senzorické hodnocení jakosti kravského mléka a vybraných produktů z něj vyrobených
The Technology of Processing and Sensory Quality Rating of Cow?s Milk and Chosen Products Made of It
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá technologií zpracování a senzorickým hodnocením jakosti kravského mléka a vybraných produktů z něj vyrobených. Stanovila jsem si dva cíle a z nich vyvstávající výzkumné otázky. Prvním cílem bylo popsat technologické postupy při zpracování mléka a popsat dílčí kroky ve výrobě vybraných mléčných výrobků. Druhým cílem bylo porovnání senzorických vlastností u mléčných výrobků …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with the technology of processing and sensory quality rating of cow?s milk and chosen products made of it. I have set two aims and from them arising research questions. The first aim was to describe the technological procedures of the cow?s milk processing and to describe partial steps in the production of chosen dairy products. The second aim was to evaluate sensory properties …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 8. 2013
Zveřejnit od: 13. 8. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: RNDr. Jana Krejsová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BROŽOVÁ, Soňa. \textit{Technologie zpracování a senzorické hodnocení jakosti kravského mléka a vybraných produktů z něj vyrobených}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/xj5fcq/.
Jak správně citovat práci
BROŽOVÁ, Soňa. Technologie zpracování a senzorické hodnocení jakosti kravského mléka a vybraných produktů z něj vyrobených. Č. Bud., 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.8.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 13. 8. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaBakalářský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Technologie zpracování mléka
Monika Daňková -
Popis a hodnocení vybraných technologií zpracování mléka
Kateřina Podlasová -
Ekonomika a technologie výroby mléčných produktů ve firmě XY
Mojmír ŠTANCL -
Technologie a vlastnosti konzumního mléka
Veronika Panáčková -
Návrh inovace technologie a techniky pro přepravu mléka pomocí cisternových nákladních automobilů ve vybraném podniku
Karel Polišenský -
Porovnání vlivu krmení kukuřičné siláže zpracované technologií shredlage a konvenční technologií na produkční a fyziologické parametry dojnic
Martina Brabcová -
Zhodnocení a porovnání spotřeby mléka a mléčných výrobků v České republice a Ruské federaci
Oleksandr Midnyi -
Zahuštěné a sušené mléčné výrobky a jejich využití v potravinářském a krmivářském průmyslu
Petra VAROUSOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva