Změny mikrobiologických hodnot hotových jídel v průběhu skladování. – Bc. Anna PÁTERKOVÁ
Bc. Anna PÁTERKOVÁ
Master's thesis
Změny mikrobiologických hodnot hotových jídel v průběhu skladování.
Changes of microbiological values of ready meals during storage.
Abstract:
Cílem diplomové práce bylo sledovat změny mikrobiologických ukazatelů a sušiny u dvou sad hotových pasterovaných pokrmů, Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem a Vepřová játra s rýží, jež byly skladovány ve dvou provedeních, tj. v obalu nenarušeném a obalu proříznutém po dobu čtyř týdnů. Bylo zjištěno, že protržený obal ovlivňuje růst některých skupin mikroorganismů (zejména celkový počet mikroorganismů …moreAbstract:
The aim of this thesis was studying of changes in microbiological parametres and solids for the two sets of pasteurized ready meal - Sirloin in cream suace with dumplings and Pork liver with rice. This meals were stored for four weeks in two types of packaging, it means in the unopened packaging and in the cutting container. It was found that the bursting of packaging affects the growth of certain …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2010
Identifier:
15043
Thesis defence
- Date of defence: 1. 6. 2010
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
PÁTERKOVÁ, Anna. Změny mikrobiologických hodnot hotových jídel v průběhu skladování.. Zlín, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production
Theses on a related topic
-
Technologický postup výroby těla rozvaděče podlahového topení
David Šmerda -
Technologický postup výroby součásti pomocí kovového 3D tisku
Petra Nejezchlebová -
Technologický postup výroby sonotrody pro ultrazvukové svařování.
Jan TRČKA -
Technologický postup výroby implantátu
Petr Hamáček -
Technologický postup výroby brýlových obrub metodou frézování
Lucie Malíková -
MODEL VLIVU INOVACE VÝROBKU NA TECHNOLOGICKÝ POSTUP A USPOŘÁDÁNÍ VÝROBY
Patrik POLÁŠEK -
MODEL VLIVU INOVACE VÝROBKU NA TECHNOLOGICKÝ POSTUP A USPOŘÁDÁNÍ VÝROBY
Patrik POLÁŠEK -
Technologický postup výroby rámu vstřikovací formy
Michal Zezulka