Návrh učebního textu pro tématický celek Baristika – Bc. Marcela Šebková
Bc. Marcela Šebková
Master's thesis
Návrh učebního textu pro tématický celek Baristika
Proposal of the textbook for thematic unit Baristicks
Abstract:
Cílem diplomové práce je vypracování kvalitního učebního textu pro tematický celek Baristika, který bude v souladu s požadavky na učivo a výsledky vzdělávání oboru Hotelnictví, které jsou uvedeny v Rámcovém vzdělávacím programu. Text bude korespondovat s aktuálními trendy tohoto oboru. Na základě dotazníkového šetření byl zjištěn názor žáků, kteří studují obor Hotelnictví a turismus, na učebnice, které …moreAbstract:
The aim of this diploma work is to make up a high - quality textbook for thematic unit baristicks, which will be in accordance with the curriculum requirements and the educational results of the specialization of Hotel business in Framework educational program. The textbook will be in accordance with the current trend of this specialization. Based on the survey has been detected opinion of students …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 3. 2017
Identifier:
https://is.muni.cz/th/rkhkz/
Thesis defence
- Date of defence: 18. 5. 2017
- Supervisor: Ing. Pavla Stejskalová
- Reader: doc. Mgr. Hana Cídlová, Dr.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationMaster programme / field:
Teacher Training for Secondary Schools / Teacher Training of Specialized Subjects for Secondary Schools
Theses on a related topic
-
Digitální marketing v hotelnictví a gastronomii a strategie na sociálních sítích
Svadeba Svadeba -
Worksheets for the 3rd part of the oral exam of the state Maturita exam in English for the field of Hotel and Tourist Industry at the Secondary School and Higher Professional School of Travel and Tourism and method of their preparation./Pracovní listy 3.části ústní zkoušky státní maturity z angličtiny pro obor Hotelnictví a turismus na SŠ a VOŠ cestovního ruchu a metodika jejich zpracování
Kateřina FILIPOVÁ -
Úloha a význam profesních sdružení pro rozvoj oboru hotelnictví a gastronomie
Lukáš Peřinka -
Řešení problematiky výukových materiálů ve výuce v oboru hotelnictvi a gastronomii s návaznosti na služby v gastronomii
Jana Vrbenská -
Tvorba výukové opory pro obor hotelnictví a cestovní ruch
Hana Koršalová -
Možnosti doktorského studia a rozvoje výzkumu v oborech zaměřených na cestovní ruch a hotelnictví
Monika Kofferová -
Vliv infekčního onemocnění pandemického charakteru na ekonomiku hotelnictví a lázeňství
Václav Opočenský -
Projevy digitalizace v hotelnictví a gastronomii v kontextu agendy Průmysl 4.0
Kristýna Lagronová