VYBRANÉ TĚSTOVINY A JEJICH KULINÁŘSKÁ ÚPRAVA VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA – Eva Matulíková
Eva Matulíková
Bakalářská práce
VYBRANÉ TĚSTOVINY A JEJICH KULINÁŘSKÁ ÚPRAVA VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA
Anotace:
Bakalářská práce řeší problematiku historie a výroby těstovin, surovin nutných k jejich výrobě a jejich možnou náhradu potravinami bezlepkovými. V dotazníkovém průzkumu jsme zjistili, že průzkumu se zúčastnilo 100 respondentů - 89 žen a 11 mužů s převažujícím středoškolským vzděláním s maturitou (65 %) a 30 % mělo vysokoškolské vzdělání. Převážná část respondentů byla ve věku 26–35 let (42 %), 41 …víceAbstract:
The bachelor's thesis addresses the issue of history and production of pasta, raw materials necessary for their production and their possible replacement with gluten-free foods. In the questionnaire survey, we found that 100 respondents participated in the survey – 89 women and 11 men with a predominant secondary education with a high school diploma (65 %) and 30% had a university degree. The majority …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 8. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program:
Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva