VYBRANÉ TĚSTOVINY A JEJICH KULINÁŘSKÁ ÚPRAVA VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA – Eva Matulíková
Eva Matulíková
Bachelor's thesis
VYBRANÉ TĚSTOVINY A JEJICH KULINÁŘSKÁ ÚPRAVA VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA
Abstract:
Bakalářská práce řeší problematiku historie a výroby těstovin, surovin nutných k jejich výrobě a jejich možnou náhradu potravinami bezlepkovými. V dotazníkovém průzkumu jsme zjistili, že průzkumu se zúčastnilo 100 respondentů - 89 žen a 11 mužů s převažujícím středoškolským vzděláním s maturitou (65 %) a 30 % mělo vysokoškolské vzdělání. Převážná část respondentů byla ve věku 26–35 let (42 %), 41 …moreAbstract:
The bachelor's thesis addresses the issue of history and production of pasta, raw materials necessary for their production and their possible replacement with gluten-free foods. In the questionnaire survey, we found that 100 respondents participated in the survey – 89 women and 11 men with a predominant secondary education with a high school diploma (65 %) and 30% had a university degree. The majority …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 8. 2020
Thesis defence
- The Thesis/Dissertation Archive contains the required amount of information.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme:
Management hotelnictví a cestovního ruchu
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights