Bc. Barbora Hlavatá

Diplomová práce

Možnosti zpracování a omezování zbytkových surovin z restaurací

Options of Processing and Restricting Residual Foodstuffs from the Restaurants
Anotace:
Diplomová práce se zabývá stanovením možností nakládání se zbytkovými surovinami z restaurací a poskytnutím možností jejich omezování, ale také upozorňuje na problematiku plýtvání potravinami. Cílem práce je identifikovat možnosti zpracování a omezování zbytkových surovin z restaurací v České republice. Diplomová práce byla zpracována pomocí metod osobního šetření a komunikace, dotazování (zejména …více
Abstract:
The master’s thesis deals with the determination of options of disposing residual foodstuffs from the restaurants and the provision of options of their restriction, but also draws attention to the issue of food waste. The aim of the thesis is to identify options of possibilities of processing and restricting residual foodstuffs from restaurants in the Czech Republic. The thesis was covered by means …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/arfhh/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2018
  • Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství