Možnosti zpracování a omezování zbytkových surovin z restaurací – Bc. Barbora Hlavatá
Bc. Barbora Hlavatá
Diplomová práce
Možnosti zpracování a omezování zbytkových surovin z restaurací
Options of Processing and Restricting Residual Foodstuffs from the Restaurants
Anotace:
Diplomová práce se zabývá stanovením možností nakládání se zbytkovými surovinami z restaurací a poskytnutím možností jejich omezování, ale také upozorňuje na problematiku plýtvání potravinami. Cílem práce je identifikovat možnosti zpracování a omezování zbytkových surovin z restaurací v České republice. Diplomová práce byla zpracována pomocí metod osobního šetření a komunikace, dotazování (zejména …víceAbstract:
The master’s thesis deals with the determination of options of disposing residual foodstuffs from the restaurants and the provision of options of their restriction, but also draws attention to the issue of food waste. The aim of the thesis is to identify options of possibilities of processing and restricting residual foodstuffs from restaurants in the Czech Republic. The thesis was covered by means …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/arfhh/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2018
- Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HLAVATÁ, Barbora. \textit{Možnosti zpracování a omezování zbytkových surovin z restaurací}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/xsphcw/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
Adam Psota -
Italská gastronomie v České republice
Tereza Hronová -
PROCES ZALOŽENÍ A VZNIKU PODNIKATELSKÉHO SUBJEKTU V OBORU GASTRONOMIE
Nikola Dufková -
Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi
Elizaveta Abramova -
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
Barbora Ryšavá -
Management italské gastronomie s implementací na české prostředí
Kateřina Ronešová -
Organizace, rozvoj a specifika gastronomie ve vybrané zemi
Roksolana Nesmiyan -
Food Waste: Potraviny z odpadu nebo odpad z potravin?
Michaela Šebíková