Bc. Veronika Husáková

Bachelor's thesis

Úloha a význam standardů a manuálů pro kvalitu služeb v gastronomii

The role and importance of the standards and manuals for the quality of services in gastronomy
Abstract:
HUSÁKOVÁ, Veronika. Úloha a význam standardů a manuálů pro kvalitu služeb v gastronomii. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2015. Celkový počet stran: 64. Bakalářská práce se zabývá úlohou a významem standardů a manuálů pro kvalitu služeb v gastronomii. V teoretické části je objasněn pojem gastronomické služby, manuál a standardy kvality. Dále jsou v práci popsány formy společenského …more
Abstract:
HUSÁKOVÁ, Veronika. The role and importance of the standards and manuals for the quality of services in gastronomy. [Bachelor’s Dissertation] The Institute of Hospitality Management. Prague: 2015. Total number of pages: 64. The bachelor thesis deals with the role and importance of the standards and manuals for the quality of services in gastronomy. In the theoretical part, the gastronomic services …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 12. 2015

Thesis defence

  • Date of defence: 25. 1. 2016
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: doc. RNDr. Zdena Lustigová, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management