Úloha a význam standardů a manuálů pro kvalitu služeb v gastronomii – Bc. Veronika Husáková
Bc. Veronika Husáková
Bakalářská práce
Úloha a význam standardů a manuálů pro kvalitu služeb v gastronomii
The role and importance of the standards and manuals for the quality of services in gastronomy
Anotace:
HUSÁKOVÁ, Veronika. Úloha a význam standardů a manuálů pro kvalitu služeb v gastronomii. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2015. Celkový počet stran: 64. Bakalářská práce se zabývá úlohou a významem standardů a manuálů pro kvalitu služeb v gastronomii. V teoretické části je objasněn pojem gastronomické služby, manuál a standardy kvality. Dále jsou v práci popsány formy společenského …víceAbstract:
HUSÁKOVÁ, Veronika. The role and importance of the standards and manuals for the quality of services in gastronomy. [Bachelor’s Dissertation] The Institute of Hospitality Management. Prague: 2015. Total number of pages: 64. The bachelor thesis deals with the role and importance of the standards and manuals for the quality of services in gastronomy. In the theoretical part, the gastronomic services …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 12. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13483/vsh_b_a2/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 1. 2016
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: doc. RNDr. Zdena Lustigová, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HUSÁKOVÁ, Veronika. \textit{Úloha a význam standardů a manuálů pro kvalitu služeb v gastronomii}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/xsq2q7/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Marketing Communication in the Company Providing Gastronomic Services
Henry Zavaleta Moya -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Tomáš Rys -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Šárka Hrušková -
Gastronomické služby v lázních - trendy a specifika
Ida Mlčkovská -
Gastronomické služby v lázeňském městě
Martin Voldřich -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Slobodan Ubović -
Gastronomické služby ve vybrané lokalitě
Tereza Serbusová -
Gastronomické služby podél dálnic
Eva Tlacháčová