Služby veřejného stravování v praxi – Kateřina Potůčková
Kateřina Potůčková
Diplomová práce
Služby veřejného stravování v praxi
Public Catering Services in Practice
Anotace:
Předložená diplomová práce se zabývá problematikou poskytování služeb veřejného stravování v praxi z pohledu poskytovatele veřejného stravování za období 2008 - 2012. První část práce je zaměřena na analýzu ekonomiky provozovny služeb společného stravování, vývoje výnosů a nákladů provozovny a jejich struktury a návratnosti investic. Druhá část je věnována vyhodnocení stavu nabídky a poptávky veřejného …víceAbstract:
The submitted diploma thesis deals with the provision of public catering services in practice from the perspective of public catering services provider within the period 2008 -- 2012. The first part is focused on the analysis of the economy of the catering service operating unit, of the evolution of revenues and costs and its structure and return on investment. The second part is dedicated to the evaluation …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 11. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Kateřina Kovářová, Ph.D.
- Oponent: Pavel Dobrovsky, externi
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa
Práce na příbuzné téma
-
Analýza hygienických standardů v gastronomických provozovnách
Magdaléna Veselá -
Stravování v pobytových zařízeních sociálních služeb v České republice
Kristýna Zusková -
Stravování ve školách
Magdalena Pöschková -
Nové trendy ve službách školního stravování se zaměřením na děti předškolního věku
Denisa Růžičková -
Stravování v železniční dopravě
Ivo Mráz -
Využití diabetické diety v uzavřeném systému stravování Vězeňské služby České republiky
Václav Tesař -
Způsoby stravování ve VS ČR a jejich vliv na stravovací návyky vězňů
Stanislav ŠVEHLA -
Cenová strategie společnosti v souvislosti s udržitelným rozvojem společnosti v aktuálním konkurenčním prostředí. Aktuální strategie reálných společností a důsledky na jejich další vývoj, vliv na rozvoj oboru a ekonomiku odvětví
Jan Frank
Název
Vložil
Vloženo
Práva