Daria Sobova

Bakalářská práce

Analýza business modelu udržitelné kavárny

Analysis of business model of sustainable cafe
Anotace:
Hlavním cílem bakalářské práce je popsat podnikatelský záměr udržitelné kavárny, navrhnout její business model a následně analyzovat jednotlivé body. Práce je rozdělena do dvou částí, teoretickou a praktickou. Teoretická část je věnována definování pojmů business model, Lean Canvas, udržitelný rozvoj a zero waste. Teoretická část je zpracována na základě odborné literatury. Praktická část je zaměřena …více
Abstract:
The main aim of this bachelor thesis is to describe the business plan of a sustainable cafe, to design its business model and then to analyze the individual points. The thesis is divided into two parts, theoretical and practical. The theoretical part is devoted to defining the terms as business model, Lean Canvas, sustainable development and zero waste. The theoretical part is mainly based on literature …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 9. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2019
  • Vedoucí: Ivana Svobodová
  • Oponent: Jana Müllerová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/77462