Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků – Monika Bělašková
Monika Bělašková
Bachelor's thesis
Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Principles of Technology Processing and Range of Durable Fermented Meat Products
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá skupinou trvanlivých fermentovaných masných výrobků. V první části práce je popsáno chemické složení masa a dále technologické požadavky na všechny suroviny potřebné pro výrobu trvanlivých fermentovaných masných výrobků. V druhé části je již popsán celkový proces výroby fermentovaných salámů. Závěrem práce je nastínění českého a zahraničního trhu právě s těmito výrobky.Abstract:
The Bachelor thesis deals with a group of durable fermented meat products. The first part describes the chemical composition of the meat and technological requirements for all the raw materials necessary for the production of durable fermented meat products. The se-cond part includes the process of producing fermented sausages. In the conclusion I descri-bed outline of Czech and foreign market with …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2017
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BĚLAŠKOVÁ, Monika. \textit{Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2017. Available from: https://theses.cz/id/xxgupq/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Bělašková, Monika. Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies
Theses on a related topic
-
Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
Klára Janíková -
Fermentované masné výrobky jako potenciální zdroj Encephalitozoon cuniculi
Tereza VECKOVÁ -
Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik
Radek HOLÍK -
Maso přežvýkavců jako surovina pro fermentované masné výrobky
Pavel Votava -
Fermentované masné výrobky na bázi skopového masa.
Lucie KOSTŘICOVÁ -
Optimalizace výroby a hodnocení kvality fermentovaných masných výrobků
Romana Korandová -
Probiotické mikroorganismy v masné výrobě
Kateřina Zelinková -
Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
Klára Janíková