Monika Bělašková

Bachelor's thesis

Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků

Principles of Technology Processing and Range of Durable Fermented Meat Products
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá skupinou trvanlivých fermentovaných masných výrobků. V první části práce je popsáno chemické složení masa a dále technologické požadavky na všechny suroviny potřebné pro výrobu trvanlivých fermentovaných masných výrobků. V druhé části je již popsán celkový proces výroby fermentovaných salámů. Závěrem práce je nastínění českého a zahraničního trhu právě s těmito výrobky.
Abstract:
The Bachelor thesis deals with a group of durable fermented meat products. The first part describes the chemical composition of the meat and technological requirements for all the raw materials necessary for the production of durable fermented meat products. The se-cond part includes the process of producing fermented sausages. In the conclusion I descri-bed outline of Czech and foreign market with …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2017

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Robert Gál, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Bělašková, Monika. Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe