Bc. Monika Zvěřinová

Diplomová práce

Ovlivňování fluktuace zaměstnanců v gastronomii

Influencing employee turnover in gastronomy
Anotace:
Tématem diplomové práce je fluktuace zaměstnanců v oboru gastronomie a její ovlivnění. Podniky v gastronomii se již delší dobu potýkají s nestálostí pracovníků. Tomuto fenoménu nepomohla ani pandemie Covid 19, které obor gastronomie výrazně zasáhla. Z důvodů nemožnosti poskytování služeb mnoho zaměstnanců z oboru odešlo do jiných zaměstnání, popřípadě provedli rekvalifikaci. Cílem diplomové práce je …více
Abstract:
The topic of the diploma thesis is employee turnover in the gastronomy industry and its influence. Businesses in gastronomy have been struggling with employee turnover for a long time. This phenomenon has not been helped by the Covid 19 pandemic, which has significantly affected gastronomy. Due to the impossibility of providing services, many employees in gastronomy have left for other jobs or have …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: PhDr. Mgr. Barbora Pánková, Ph.D. MBA
  • Oponent: Renata Bašová, Mgr.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: NEWTON University Group, Vysoká škola NEWTON

NEWTON University Group

Vysoká škola NEWTON

Magisterský studijní program:
Ekonomika a management