Dopad krize COVID-19 na chování spotřebitele na trhu s potravinami – Bc. Soňa Lavičková
Bc. Soňa Lavičková
Bachelor's thesis
Dopad krize COVID-19 na chování spotřebitele na trhu s potravinami
Impact of the COVID-19 crisis on consumer behavior in the food market
Abstract:
Bakalářská práce analyzuje chování českých spotřebitelů při nákupu potravin v době koronavirové pandemie v České republice. V teoretické části bakalářské práce jsou shrnuty obecné poznatky o spotřebiteli a jeho chování. Praktická část bakalářské práce se zaměřuje na zjištění postojů spotřebitele v rámci volby prostředí, bezpečí, průběhu nákupu a vnímání komunikačních kanálů v období koronavirové krizeAbstract:
The bachelor thesis analyzes the behavior of Czech consumers when buying food during a coronavirus pandemic in the Czech Republic. The theoretical part of the bachelor thesis summarizes general knowledge about the consumer and his behavior. The practical part of the bachelor's thesis focuses on finding out the attitudes of consumers in the choice of environment, security, purchase process and perception …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 7. 2021
Identifier:
https://is.ambis.cz/th/vhuuo/
Thesis defence
- Date of defence: 13. 9. 2021
- Supervisor: Ing. Veronika Březinová
- Reader: Ing. Alena Šafrová Drášilová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
LAVIČKOVÁ, Soňa. \textit{Dopad krize COVID-19 na chování spotřebitele na trhu s potravinami}. Online. Bachelor's thesis. Praha: The College of Regional Development and Banking Institute - AMBIS, a.s. 2021. Available from: https://theses.cz/id/xz537g/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: AMBIS vysoká škola, a.s.AMBIS University
Bachelor programme / field:
Economics and Management / Economics and Enterprise Management
Theses on a related topic
-
Vliv pandemie COVID-19 na nákupní chování zákazníků vybrané firmy
Havlíková Havlíková -
Proměny spotřebitelských vzorců chování v době pandemie COVID - 19
Jan Čejka -
Vliv pandemie na chování spotřebitele
Beáta Hynková -
Influence of Covid-19 on Consumers’ Behavior in the Czech Republic
Md Abu Taleb Saikat -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera -
Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
Anieluz Concepcion PASTOLERO