Bc. Renata MICHÁLKOVÁ

Master's thesis

Změna proteinového profilu přírodních sýrů eidamského typu v průběhu zrání za různých teplotních podmínek

Change in protein profile of Dutch-type cheeses during ripening under different temperature conditions
Abstract:
Tato práce je zaměřena na proteinový profil sýrů eidamského typu v průběhu zrání za různých teplotních podmínek metodou SDS-PAGE. Teoretická část práce je věnována technologii výroby sýrů eidamského typu a biochemi-ckým procesům probíhajícím v průběhu zrání těchto sýrů. V praktické části byly provedeny dva experimenty simulující zrání sýrů eidamského typu za odlišných skladovacích podmínek ? v lednici …more
Abstract:
The thesis deals with the protein profile of Dutch-type cheese during ripening under different temperature conditions using SDS-PAGE. The theoretical part focuses on production technology of Dutch-type cheese and biochemical processes during the cheese ripening. The practical part is divided into two experiments to simulate Dutch-type cheese ripening under different storage conditions ? in the refrigerator …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2011
Identifier: 22233

Thesis defence

  • Date of defence: 31. 5. 2011

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

MICHÁLKOVÁ, Renata. Změna proteinového profilu přírodních sýrů eidamského typu v průběhu zrání za různých teplotních podmínek. Kroměříž, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production