Martina Voborníková
Bachelor's thesis
Světový trh kakaa a čokolády
The world market of cocoa and chocolate
Anotácia:
Práce se zabývá světovým trhem kakaa a čokolády a současnými trendy čokoládového průmyslu, které se více či méně odrážejí na spotřebě čokolády v České republice. Cílem mé práce je na základě analýzy současné situace na světovém trhu kakaa a čokolády vystihnout současné trendy ve spotřebě čokolády. Zároveň analyzuji jejich dopady na spotřebu čokolády a čokoládových cukrovinek v České republice. V práci …viacAbstract:
The thesis depicts the world market of cocoa and chocolate dand current trends influencing the chocolate industry. The aim of this paper is to describe current trends in consumption of chocolate on basis of the analysis of international trade of cocoa and chocolate. I also analyse their impact on consumption of chocolate and chocolate confectionery in Czech Republic. The paper focuses on the history …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2014
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/48474
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 1. 2016
- Vedúci: Soňa Gullová
- Oponent: Anna Klosová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/48474
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / odbor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod
Práce na příbuzné téma
-
Fairtradové kakaové boby, kakao a čokoláda na českém trhu
Oleksandr MATIKO -
Svetová produkcia a obchod s vybranými poľnohospodárskymi komoditami (káva, čaj, kakao)
Peter Trenkner -
Fairtradové kakaové boby, kakao a čokoláda na českém trhu
Oleksandr MATIKO -
Čokoláda - Výukový text tématického celku kakao a čokoláda
Markéta Chelíková -
Výukový text - Kakao a čokoláda, předmět suroviny, 2 ročník SOŠ a SOU
Gabriela Szczepanská -
Kakao a jeho použití při výrobě hořké čokolády.
David ZEMÁNEK -
Porovnanie profilu fenolových látok v komerčne dostupných vzorkách kakaa
Dávid Krajňák -
Světový trh kakaa a čokolády se zaměřením na dětskou práci
Kateřina Turnovská