Use of Plant Extracts to Extend the Shelf Life of Meat in Tropics and Subtropics in South America: The Case Study of Brazil – Lucie Štěpánková
Lucie Štěpánková
Bakalářská práce
Use of Plant Extracts to Extend the Shelf Life of Meat in Tropics and Subtropics in South America: The Case Study of Brazil
Abstract:
This bachelor thesis focused on plants that are used or can potentially be used for meat and food preservation in general. Due to their natural antimicrobial and antioxidant activity, plants are a suitable alternative to synthetic preservatives that may be harmful to health. Given meats susceptibility to spoilage, it is crucial to employ preservatives that maintain food quality and prevent spoilage …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 5. 2024
- Vedoucí: Ing. Iva Kučerová, Ph.D.
- Oponent: Markéta Houdková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠTĚPÁNKOVÁ, Lucie. \textit{Use of Plant Extracts to Extend the Shelf Life of Meat in Tropics and Subtropics in South America: The Case Study of Brazil}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/y0uqbt/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíBakalářský studijní program:
Tropické zemědělství
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva