Bc. Veronika Vojkůvková

Diplomová práce

Projekt na zvýšení konkurenceschopnosti vybrané pekárny na zlínském trhu

Competitiveness Increasing Project of Chosen Bakery in Zlín Market
Anotace:
Diplomová práce si klade za cíl vytvoření projektu zvýšení konkurenceschopnosti pekárny. Tohoto cíle je dosaženo pomocí eliminace problémů vyplývajících z provedených analýz. Zobrazenými oblastmi jsou vymezení teoretických poznatků z oblasti konkurence a konkurenceschopnosti, vypracování analýz a projektu. Praktická část práce se zabývá zpracováním analýz, především průzkumem spokojenosti zákazníků …více
Abstract:
The aim of thesis is to create a suitable project to increase competitiveness od chosen bakery. The aim is reached by elimination of problem results from all analysis. Displayed areas are ment to be writing of theoretical knowledge from the area of competition and competitiveness, analysis and project. Analytical part contains of elaborating analysis primarily the customer satisfaction research, PESTLE …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Vojkůvková, Veronika. Projekt na zvýšení konkurenceschopnosti vybrané pekárny na zlínském trhu. Zlín, 2018. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe