TRENDY V GASTRONOMII A JEJICH UPLATNĚNÍ VE VYBRANÉM PODNIKU – Pavla Dvořáčková
Pavla Dvořáčková
Bakalářská práce
TRENDY V GASTRONOMII A JEJICH UPLATNĚNÍ VE VYBRANÉM PODNIKU
Anotace:
Hlavním cílem bakalářské práce je vyhodnotit nabídku služeb ve vybrané provozovně se zaměřením na využívání gastronomických trendů s ohledem na segment zákazníků, zhodnocení vybraných trendů v gastronomické nabídce a doporučení implementací vhodných trendů, které nejsou využity. Teoretická část práce se zabývá definováním a vymezením gastronomických trendů na základě rešerše odborné literatury. V praktické …víceAbstract:
The main goal of the bachelor thesis is to evaluate the offer of services in a selected establishment with a focus on the use of gastronomic trends given to the customer segment. Evaluation of selected trends in gastronomical offer and recommendations for the implementation of other trends which are not used. The theoretical part of thesis deals with the definition and delimitation of gastronomical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2021
Identifikátor:
http://theses.cz/id/y6wx59/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2021
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Analysis of the use of subsidies from European funds for companies providing transportation services
Kristian Pekar -
Analysis of the impacts of climate change on forest ecosystem services: effects on socio-economic benefits in the North-Central Region of Namibia
Andreas Nikodemus -
Analysis of sales and customer support in IT services
Martin Ludík -
Kundenorientierte Unternehmungsführung in der westböhmischen und bayerischen Gastronomie
Kristýna KULHÁNKOVÁ -
The Influence of Globalization on the Gastronomy and its Establishments in the Region of Prague
Natálie Válkyová -
Taste and Foodpairing in Czech Traditional Meals
Varvara Stepanova -
Gastronomie in Wien am Beispiel der Restaurants Ferdinandt und Servitenwirt. Ausgewählte Aspekte
Marek BISKUP -
Trendy v gastronomii
Svatoslav Rychtecký
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Sellnerová, N.
29. 9. 2021