Jakub Cimrman
Bakalářská práce
Slow food a jeho perspektiva v ČR
Slow food and its prospects in the Czech Republic
Anotace:
Cílem bakalářské práce bylo zjistit, zda je možné v českých podmínkách Slow Food aktivněji praktikovat a rozvíjet a zda je v České republice jeho perspektiva. Práce byla orientována na restaurační zařízení, jelikož lépe umožní ozřejmit stav Slow Foodu v České republice.Nejprve bylo nutné Slow Food přiblížit, vysvětlit jeho význam a jakým způsobem se chová v restauračním prostředí, v němž jsou zahrnuty …víceAbstract:
The aim of this study was to investigate whether it is possible in Czech conditions Slow Food practice and whether the Czech Republic 's perspective . The work was focused on restaurants as better to clarify the status of Slow Food in the Czech Republic. First, it was necessary to Slow Food approach , explain its importance and how it behaves in a restaurant environment in which they are included in …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 12. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/8498/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 1. 2014
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.