Lukáš VACULÍK

Bakalářská práce

Trendy ve společném stravování

Trends in public catering
Anotace:
Práce v teoretické části popisuje trendy ve společném stravování ? školním stravování: problematiku přísunu zeleniny a ovoce pro prevenci chorob a zdravý vývoj lidského organismu potažmo dětí ve smyslu doporučení WHO, legislativy MŠMT a MZ ČR, význam a možnosti výchovy ke každodenní konzumaci zeleniny a ovoce ve školním prostředí. Zabývá se novými technologiemi přípravy stravy v konvektomatech; zchlazováním …více
Abstract:
In the theoretical part of the thesis there is a description of trends in collective board ? school board: issue of vegetables and fruit supply prevention of illnesses and in the order to ensure healthy evolution of human organism, especially children, according to the recommendation of WHO legislature MŠMT and MZ. In practical part there is a research describing vegetables and fruit supply in selected …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2009
Zveřejnit od: 11. 5. 2009

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2009
  • Vedoucí: MUDr. Lýdie Ryšavá, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

VACULÍK, Lukáš. Trendy ve společném stravování. Ostrava, 2009. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Lékařská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 11.5.2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 11. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Lékařská fakulta