Lukáš VACULÍK
Bakalářská práce
Trendy ve společném stravování
Trends in public catering
Anotace:
Práce v teoretické části popisuje trendy ve společném stravování ? školním stravování: problematiku přísunu zeleniny a ovoce pro prevenci chorob a zdravý vývoj lidského organismu potažmo dětí ve smyslu doporučení WHO, legislativy MŠMT a MZ ČR, význam a možnosti výchovy ke každodenní konzumaci zeleniny a ovoce ve školním prostředí. Zabývá se novými technologiemi přípravy stravy v konvektomatech; zchlazováním …víceAbstract:
In the theoretical part of the thesis there is a description of trends in collective board ? school board: issue of vegetables and fruit supply prevention of illnesses and in the order to ensure healthy evolution of human organism, especially children, according to the recommendation of WHO legislature MŠMT and MZ. In practical part there is a research describing vegetables and fruit supply in selected …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2009
Zveřejnit od: 11. 5. 2009
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2009
- Vedoucí: MUDr. Lýdie Ryšavá, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VACULÍK, Lukáš. Trendy ve společném stravování. Ostrava, 2009. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Lékařská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 11.5.2009
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 11. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Lékařská fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
Lékařská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Uplatnění biopotravin ve veřejných stravovacích zařízeních v České republice a Rakousku
Miroslava KOSTKOVÁ -
Zhodnocení fyzikálních a chemických parametrů plodů dosud méně využívaných druhů drobného ovoce a návrh nového nealkoholického nápoje z tohoto ovoce
Jitka Cetkovská -
Možnosti využití netradičních druhů ovoce pro výrobu produktů zachovávajících kusovitost ovoce
Karolína Kuželová -
Význam konzumace zeleniny a ovoce: příjem zeleniny a ovoce u vojáků z povolání
Filip PLECHÁČEK -
Zhodnocení fyzikálních a chemických parametrů plodů dosud méně využívaných druhů drobného ovoce a návrh nového nealkoholického nápoje z tohoto ovoce
Jitka Cetkovská -
Ovoce u diabetu mellitu 2. typu
Anna Nováčková -
Mikrobiologické aspekty zeleniny a ovoce v nízkomikrobiální dietě
Aneta Martinková -
Program Ovoce, zelenina a mléko do škol na prvním stupni základní školy
Lucie Petruchová