Lenka KORYČANOVÁ

Bakalářská práce

Finger foods a jejích využití v nutriční péči

Finger foods and their use in nutritional care
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je posouzení využitelnosti finger foods v nutriční péči, oblíbenosti této formy stravování v zařízeních pro péči o seniory a osoby s neurogenerativním onemocněním. Jako hlavní zdroj informací byly použity zkušenosti personálu a jejich klientů. K dosažení cíle práce byla použita metoda kvantitativního anonymního dotazníku, kdy respondenti odpovídali dle svých zkušeností z …více
Abstract:
The aim of this bachelor's thesis is to assess the usability of finger foods in nutritional care, the popularity of this form of eating in facilities for the care of the elderly and people with neurogenerative diseases. The experience of the staff and their clients was used as the main source of information. To achieve the aim of the work, the quantitative anonymous questionnaire method was used, where …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2024
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Nadezhda Borzenko

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KORYČANOVÁ, Lenka. Finger foods a jejích využití v nutriční péči. Ostrava, 2024. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakulta