Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu – Monika HANZLÍKOVÁ
Monika HANZLÍKOVÁ
Bachelor's thesis
Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu
Honey, Honey Products and Sensory Evaluation of Honey
Abstract:
Práce byla zaměřena na včelí med a výrobky z medu. V teoretické části byla popsána historie medu a definováno, co je to med. Následně byly popsány fyzikálně - chemické vlastnosti medu, druhy medu a výrobky z medu. V praktické části byl proveden dotazníkový průzkum mezi spotřebiteli a senzorické hodnocení vybraných druhů medů.Abstract:
This thesis was focused on the honey bee and honey products. The theoretical part describes the history and defined, what is the honey. After were described physical - chemical properties of honey, types of honey and honey products. In the practical part was carried outquestionnaire survey between customers and sensory evaluation of selected types of honey.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2012
Accessible from:: 21. 5. 2012
Thesis defence
- Date of defence: 11. 6. 2012
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
HANZLÍKOVÁ, Monika. Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Vypracování modelu hodnocení senzorické kvality medu
Alena Cizner -
Senzorické hodnocení medu
Barbora Stará -
Senzorické hodnocení autenticity monoflorálních medů
Karolína Doubková -
Kvalita medu v závislosti na jeho původu
Alena Třísková -
Fyzikálně chemické a senzorické hodnocení vybraných medů
Barbora Stará -
Metody hodnocení a zkoušení medu s důrazem na jeho jakost a pravost
Tereza Kučerová -
Hodnocení vybraných chemických a senzorických charakteristik medu.
Lucia LOUTOCKÁ -
Role obalu medu a výrobků z medu na nákupní rozhodovací proces
Ondřej Chytil