Charakteristika jakosti nealkoholických nápojů z hlediska jejich nutriční hodnoty – Michaela Turková
Michaela Turková
Bakalářská práce
Charakteristika jakosti nealkoholických nápojů z hlediska jejich nutriční hodnoty
Characteristics of the quality of soft drinks in terms of their nutritional value
Anotace:
Tématem bakalářské práce je Charakteristika jakosti nealkoholických nápojů z hlediska jejich nutriční hodnoty. V této práci nalezneme rozdělení nealkoholických nápojů jak z technologického, tak legislativního hlediska. Dále jsou zde uvedeny a popsány základní suroviny pro jejich výrobu, či základní postupy technologické výroby vybraných nápojů. Práce shrnuje požadavky na jakost nápojů, jejich označování …víceAbstract:
The theme of this bachelor thesis is „Characteristics of the quality of soft drinks in terms of their nutritional value“. In this thesis, we can find a division of soft drinks according to technological and legislation, furthermore basic raw materials for their production or basic technological processes of selected beverages. The thesis summarizes the requirements for the quality of beverages, their …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Study of synergies in the production of JET fuel by blending fractions of different technological origin
Jiří Horský -
Technologická produkce veřejného prostoru: automobil v Brně
Marek Kovář -
Technologická specifika výroby třískových desek ze stonků řepky
Miroslav Němec -
Výroba nealkoholických nápojů z netradičních surovin
Martina Sedláčková -
Porovnání jakostních parametrů nealkoholického nápoje s různou formou přídavku chmele
Kateřina Trněná -
Nápoje kolového typu - výroba a analýza vybraných složek
Iryna Shaparenko -
Nealkoholické nápoje
Přemysl HAUERLAND -
Mikrobiální rizika u výroby nealkoholických nápojů
Jana Vaňharová