Současné trendy v cukrářských technologiích a jejich uplatnění v dietách – Markéta Šmucrová
Markéta Šmucrová
Bakalářská práce
Současné trendy v cukrářských technologiích a jejich uplatnění v dietách
Anotace:
Předmětem bakalářské práce je seznámení se současnými cukrářskými trendy a technologiemi a jejich uplatnění v dietách. Cílem práce je zhodnocení konkrétního podniku, jeho výrobní strategie a návrh možného rozšíření nabídky zákusků podle nových cukrářských trendů do jeho gastronomického provozu. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí, teoretické a praktické. V teoretické části jsou popsány potřeby …víceAbstract:
The subject of the bachelor thesis is acquainted with existing confectionery trends and technologies and their application in diets. The basis of the work is to evaluate a specific company, its production strategy and an offer for a possible expansion of the dessert menu according to new confectionery trends in to gastronomic operation. The thesis is divided into two parts, theoretical and practical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2021
Identifikátor:
http://theses.cz/id/yn4obp/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2021
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Bezlepková strava
Vladislava Solodkaia -
Bezlepková strava
Martina Mrázková -
Bezlepková strava ve sportu
Marek Pastorek -
Bezlepková strava a její vliv na zdraví člověka
Jan Vinkler -
Bezlepková strava v gastronomických zařízeníc
Veronika Ševčíková -
Pohanka a její užití v bezlepkové stravě
Jana Doležalová -
Bezmléčná dieta ve školním stravování
Tereza Černá -
Potravinová intolerance a alergie u psů
Daniela Rajtmajerová
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Sellnerová, N.
29. 9. 2021