Tomáš DIBĎÁK

Bachelor's thesis

Technologické vlastnosti masa - vaznost

Technological characteristics of meat - viscosity
Abstract:
Tato bakalářská práce je zaměřena na technologické vlastnosti masa, zejména na vaznost masa. Nejprve jsem se zabýval stavbou masa a různými druhy mas ? hovězí, telecí, vepřové, skopové, králičí, drůbeží, zvěřina. Dále jsem popsal základní chemické složení masa a jeho vlastnosti. Podrobněji jsem se věnoval vaznosti masa. Vaznost je schopnost masa vázat vodu jak vlastní tak přidanou. Zmínil jsem se o …more
Abstract:
This bachelor thesis is focused on the technological characteristics of meat, mainly viscosity of meat. At the beginning I dealt with construction of meat and various types of meat: beef, veal, pork, mutton, rabbit, poultry and venison. Then I described basic chemical composition of meat and it?s characteristic. In detail I dealt with viscosity of meat. Viscosity is the ability of meat to bind water …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 4. 2012
Accessible from:: 13. 4. 2012

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

DIBĎÁK, Tomáš. Technologické vlastnosti masa - vaznost. Č. Bud., 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.4.2012

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 13. 4. 2012 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakulta
 
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Theses yub4fr yub4fr/2
15/5/2012
Folders
Files
Bulánová, L.
16/5/2012
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.