Posouzení pestrosti stravování na základě jídelních lístků školních jídelen na vybraných základních školách – Bc. Ema PEŠKOVÁ
Bc. Ema PEŠKOVÁ
Diplomová práce
Posouzení pestrosti stravování na základě jídelních lístků školních jídelen na vybraných základních školách
Assessment of the variety of meals based on the menus of school canteens at selected primary schools
Anotace:
Diplomová práce byla řešena ve dvou zvolených školních jídelnách ve městě České Budějovice a Kaplice. Cílem diplomové práce bylo zhodnotit a porovnat pestrost stravování především podle Nutričních doporučení Ministerstva zdravotnictví ČR (2015) a zhodnocení plnění spotřebního koše, který se řídí dle platné vyhlášky č. 210/2017 Sb., kterou se mění vyhláška č. 107/2005 Sb., o školním stravování. Na tuto …víceAbstract:
The diploma thesis was solved in two selected school canteens in the towns of České Budějovice and Kaplice. The aim of the diploma thesis was to evaluate and compare the diversity of meals, especially according to the Nutritional Recommendations of the Ministry of Health of the Czech Republic (2015) and the evaluation of the consumer basket, which is governed by valid Decree No. 210/2017 Coll., Amending …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Dr. Ing. Jaromír Kadlec
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PEŠKOVÁ, Ema. \textit{Posouzení pestrosti stravování na základě jídelních lístků školních jídelen na vybraných základních školách}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta zemědělská a technologická. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/yv1imn/.
Jak správně citovat práci
PEŠKOVÁ, Ema. Posouzení pestrosti stravování na základě jídelních lístků školních jídelen na vybraných základních školách. České Budějovice, 2022. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Fakulta zemědělská a technologickáJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Fakulta zemědělská a technologickáMagisterský studijní program / obor:
Kvalita a zpracování zemědělských produktů / Kvalita a zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
-
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
Adéla Gajdečková -
Hodnocení pestrosti stravování středoškolských studentů ve vybraných školních jídelnách
Veronika BEČKOVÁ -
Posouzení jídelních lístků školních jídelen na vybraných základních školách z hlediska pestrosti stravování a dodržování spotřebního koše
Zuzana BLEHOVÁ -
Plnění spotřebního koše a doporučená pestrost stravy
Filip Machala -
Aplikace projektu Zdravá školní jídelna v praxi školního stravování
Michaela PEČENKOVÁ -
Hodnocení parametrů pestrosti stravování u dětí v mateřské školce ve městě a na venkově
Nina MADEJOVÁ -
Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování ve vybrané destinaci
Miroslav Machek -
SPOTŘEBNÍ KOŠ ŠKOLNÍ JÍDELNY ZŠ BOSONOŽSKÁ
Jana Ráčková
Název
Vložil
Vloženo
Práva