Stravovací návyky budoucích gastronomů – Bc. Jaroslav Kylián, DiS.
Bc. Jaroslav Kylián, DiS.
Diplomová práce
Stravovací návyky budoucích gastronomů
Eating habits of future gastronomes
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na problematiku stravování a stravovacích návyků budoucích gastronomů. Teoretická část definuje stravovací služby, stravovací návyky, zdravou výživu a složky potravy. Dále je zde zmínka o moderní gastronomii, která v dnešní době ovlivňuje nejen stravovací návyky. Praktická část zahrnuje analýzu stravovacích návyků budoucích gastronomů Střední školy gastronomie a obchodu …víceAbstract:
Diploma work is focused on diet and eating habits future gastronomes. The theoretical part defines catering sevices, eating habits, nutrition and food ingredients. There is also mention of modern cuisine, which is nowadays not only affects eating habits. The practical part includes analysis of the eating habits of future gastronomes High School gastronomy and business in Zlín.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2014
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/rpcmc/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 19. 5. 2014
- Vedoucí: Mgr. Martina Martínková, Ph.D.
- Oponent: PhDr. Mgr. Lenka Procházková, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro základní a střední školy - specializace obchod a služby
Práce na příbuzné téma
-
The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now
Spillerová Spillerová -
The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now
Spillerová Spillerová -
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
Elizaveta Kuznetsova -
Analysis of restaurants in Unhošť with focus on healthy nutrition
Elizaveta Kireeva -
Stravování ve školách
Magdalena Pöschková -
Zdravý životní styl a stravování mladé populace
Arseniya Kukanova -
Analýza business modelu – Rozvoz/catering alkoholických míchaných nápojů
Kristýna Mlčochová -
Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)
Anna Venikova