Biopotraviny a farmářské potraviny - současný stav a perspektivy na Brněnsku – Bc. Martina Minaříková
Bc. Martina Minaříková
Diplomová práce
Biopotraviny a farmářské potraviny - současný stav a perspektivy na Brněnsku
Organic food and farm food-current situation and perspectives in Brno Region
Anotace:
V diplomové práci je zpracován současný stav biopotravin a farmářských potravin na Brněnsku. Jsou to potraviny stále populárnější díky způsobu produkce (biopotraviny) a regionalitěa přímějšímu kontaktu s jejich výrobcem (farmářské potraviny). Práce se zaměřuje na původ bio a farmářských potravin ve vybraných prodejnách a na spotřebitelské preference a motivace k nákupu těchto potravin vyhodnocené na …víceAbstract:
The thesis deals with the current situation of organic food and farmers food in Brno Region. These products have become more and more popular thanks to the way of their production (organic food) and a possibility of a direct contact with their producers (farm food). The work focuses on the origin of organic and farmers products in selected shops as well as onconsumers preferences and motivations …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Soňa Dušková, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agrobyznys
Práce na příbuzné téma
-
Regionální potraviny a jejich vliv na regionální rozvoj
Denisa Vejrychová -
Regionální potraviny v Libereckém kraji
Klára Čížková -
Funkční potraviny a jejich uplatnění na regionálním trhu potravin
Nikola NACHÁZELOVÁ -
Regionální jídla a reigonální potraviny v restauračních zařízeních Havlíčkova Brodu
Yveta Karlová -
Regionální potraviny v gastronomických zařízeních
Jan Pavlík -
Importat factors of alternative food networks potential in regional development
Petra Strmisková -
Consumers´ Typology on the Czech Market of Food Products Assigned by Quality Labels
Tomáš Sadílek -
Funkční potraviny a jejich uplatnění na regionálním trhu potravin
Jana ZÍDKOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva