Šárka Nekvasilová

Master's thesis

Regionální gastronomie ve Středočeském kraji

Regional gastronomy in the Central Bohemian region
Abstract:
Hlavním cílem této diplomové práce je prověřit realizaci projektu Czech Specials v praxi a prostřednictvím komparace produktu certifikovaných a necertifikovaných restaurací analyzovat nabídku regionálních specialit ve Středočeském kraji. Teoretická část pojednává o významu společného stravování, gastronomie, gastronomické turistiky, kvality a marketingu. Obsahem práce je dále charakteristika regionu …more
Abstract:
The main aim of this thesis is to examine the implementation of the project Czech Specials in practice and analyze offer of regional specialities in the Central Bohemian region through the comparison of the product of certified and non-certified restaurants. The theoretical part deals with the importance of restaurant services, gastronomy, gastronomic tourism, quality, and marketing. The content of …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 10. 2011

Thesis defence

  • Date of defence: 20. 6. 2012
  • Supervisor: Lena Mlejnková
  • Reader: Liběna Jarolímková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/32415