Regionální gastronomie ve Středočeském kraji – Šárka Nekvasilová
Šárka Nekvasilová
Diplomová práce
Regionální gastronomie ve Středočeském kraji
Regional gastronomy in the Central Bohemian region
Anotace:
Hlavním cílem této diplomové práce je prověřit realizaci projektu Czech Specials v praxi a prostřednictvím komparace produktu certifikovaných a necertifikovaných restaurací analyzovat nabídku regionálních specialit ve Středočeském kraji. Teoretická část pojednává o významu společného stravování, gastronomie, gastronomické turistiky, kvality a marketingu. Obsahem práce je dále charakteristika regionu …víceAbstract:
The main aim of this thesis is to examine the implementation of the project Czech Specials in practice and analyze offer of regional specialities in the Central Bohemian region through the comparison of the product of certified and non-certified restaurants. The theoretical part deals with the importance of restaurant services, gastronomy, gastronomic tourism, quality, and marketing. The content of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 10. 2011
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/32415
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 6. 2012
- Vedoucí: Lena Mlejnková
- Oponent: Liběna Jarolímková
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/32415
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Pivní turistika v České republice
Hana Lepková -
Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
Michal Brandl -
Historie a současnost regionální gastronomie v Mostě
Lukáš Mařík -
Úloha a význam regionální gastronomie
Jana Flídrová -
Regionální gastronomie jako součást regionálního rozvoje pohledem mladých lidí (případ vybrané hotelové školy)
Jiřina Eretová -
Význam regionální gastronomie v jižních Čechách
Jana Mužíková -
Krajová tradiční gastronomie podporující rozvoj cestovního ruchu
Milan VLACH -
Ekonomické aspekty rozvoje gastronomie jako součásti lokální a regionální kuchyně
Petra Kozáková