Šárka Nekvasilová

Diplomová práce

Regionální gastronomie ve Středočeském kraji

Regional gastronomy in the Central Bohemian region
Anotace:
Hlavním cílem této diplomové práce je prověřit realizaci projektu Czech Specials v praxi a prostřednictvím komparace produktu certifikovaných a necertifikovaných restaurací analyzovat nabídku regionálních specialit ve Středočeském kraji. Teoretická část pojednává o významu společného stravování, gastronomie, gastronomické turistiky, kvality a marketingu. Obsahem práce je dále charakteristika regionu …více
Abstract:
The main aim of this thesis is to examine the implementation of the project Czech Specials in practice and analyze offer of regional specialities in the Central Bohemian region through the comparison of the product of certified and non-certified restaurants. The theoretical part deals with the importance of restaurant services, gastronomy, gastronomic tourism, quality, and marketing. The content of …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 10. 2011

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 20. 6. 2012
  • Vedoucí: Lena Mlejnková
  • Oponent: Liběna Jarolímková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/32415