Radka KOSTILNÍKOVÁ

Bakalářská práce

Systém HACCP v gastronomii

" The Hazard Analysis and Critical Control Points in gastronomy"
Anotace:
Předložená práce je zaměřena na systém kritických bodů v gastronomii. Systém je známý pod zkratkou HACCP. Tato tematika je velmi rozmanitá a při bližším studiu nalezneme množství zajímavých detailů, důležitých pro provoz stravovacích zařízení. Bakalářská práce je rozdělena do šesti částí. První část specifikuje význam stravovacích služeb a vývoj pohostinství. Druhá je zaměřena na charakteristiku a …více
Abstract:
The project is aimed at the hazard analysis and critical control points in gastronomy. The system is known by the acronym HACCP. This issue is very diverse and contains many important information for companies working in the hospitality industry. The thesis is divided into six parts. The first part specifies the importance of catering and hospitality developments. The second is aimed on the characterization …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2011
Identifikátor: 41367

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. et Bc. Eliška Klatová

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KOSTILNÍKOVÁ, Radka. Systém HACCP v gastronomii. Cheb, 2011. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta ekonomická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 13. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta ekonomická

ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

Fakulta ekonomická

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management obchodních činností