Radka KOSTILNÍKOVÁ
Bachelor's thesis
Systém HACCP v gastronomii
" The Hazard Analysis and Critical Control Points in gastronomy"
Abstract:
Předložená práce je zaměřena na systém kritických bodů v gastronomii. Systém je známý pod zkratkou HACCP. Tato tematika je velmi rozmanitá a při bližším studiu nalezneme množství zajímavých detailů, důležitých pro provoz stravovacích zařízení. Bakalářská práce je rozdělena do šesti částí. První část specifikuje význam stravovacích služeb a vývoj pohostinství. Druhá je zaměřena na charakteristiku a …moreAbstract:
The project is aimed at the hazard analysis and critical control points in gastronomy. The system is known by the acronym HACCP. This issue is very diverse and contains many important information for companies working in the hospitality industry. The thesis is divided into six parts. The first part specifies the importance of catering and hospitality developments. The second is aimed on the characterization …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 5. 2011
Identifier:
41367
Thesis defence
- Supervisor: Ing. et Bc. Eliška Klatová
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
KOSTILNÍKOVÁ, Radka. Systém HACCP v gastronomii. Cheb, 2011. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta ekonomická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 13. 05. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta ekonomickáUniversity of West Bohemia
Faculty of EconomicsBachelor programme / field:
Economics and Management / Retail Management
Theses on a related topic
-
Systém kritických bodů při výrobě vína
Jiří Hoštický -
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
Lenka Nováková -
Systém kritických bodů ve stravování
Jan Hampl -
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
Systém kritických bodů v kuchyni hotelu Junior
Zuzana JANOVSKÁ -
Systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin
Martina NOVÁKOVÁ -
Existence kritických bodů pro systémy reakce-difúze typu aktivátor-inhibitor s jednostrannou podmínkou
Jan ŽILAVÝ -
Školení systému kritických bodů v organizaci SZPI
Eva Racková