Radka KOSTILNÍKOVÁ

Bachelor's thesis

Systém HACCP v gastronomii

" The Hazard Analysis and Critical Control Points in gastronomy"
Abstract:
Předložená práce je zaměřena na systém kritických bodů v gastronomii. Systém je známý pod zkratkou HACCP. Tato tematika je velmi rozmanitá a při bližším studiu nalezneme množství zajímavých detailů, důležitých pro provoz stravovacích zařízení. Bakalářská práce je rozdělena do šesti částí. První část specifikuje význam stravovacích služeb a vývoj pohostinství. Druhá je zaměřena na charakteristiku a …more
Abstract:
The project is aimed at the hazard analysis and critical control points in gastronomy. The system is known by the acronym HACCP. This issue is very diverse and contains many important information for companies working in the hospitality industry. The thesis is divided into six parts. The first part specifies the importance of catering and hospitality developments. The second is aimed on the characterization …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 5. 2011
Identifier: 41367

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. et Bc. Eliška Klatová

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

KOSTILNÍKOVÁ, Radka. Systém HACCP v gastronomii. Cheb, 2011. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta ekonomická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 13. 05. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta ekonomická