Bettina Asztalos

Bakalářská práce

Organizovanie, príprava a realizácia spoločenských gastronomických akcií

Organisation, preparation and realisation of gastronomic events
Abstract:
In this bachelor thesis is analysed activity of two catering companies: 1. Zátiší Catering Group j.s.c. Prague 2. IL Catering from production of La Collezione Prague In the theoretical part, I deal with basic concepts relating to the organisation of events. I assume their individual breakdowns according to the type of event. I describe individual processes of events by using specialized literature …více
Abstract:
V bakalárskej práci je analyzovaná činnosť dvoch spoločností: 1. Zátiší Catering Group a.s. Praha 2. IL Catering z produkcie La Collezione Praha V teoretickej časti sa zaoberám základnými pojmami týkajúcimi sa s organizovaním akcií a ich jednotlivých rozdelení podľa typu udalosti. Pomocou odbornej literatúry opíšem jednotlivé procesy pri organizovaní udalosti. V analytickej časti sú stanovené dve hypotézy …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/pyq0u/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2018
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma