Bc. Anna Cihlářová

Diplomová práce

Jakostní parametry olivového ochuceného oleje

Quality parameters of flavoured olive oil
Anotace:
Diplomová práce „Jakostní parametry olivového ochuceného oleje“ zkoumá vliv ochucení na jakostní parametry olivového oleje v průběhu skladování. Olivový olej je jedním z nejzdravějších zdrojů rostlinných tuků nezbytných pro správné fungování lidského organismu. Zdraví prospěšné účinky olivového oleje jsou přisuzovány zejména jeho vysokému obsahu kyseliny olejové a přírodních antioxidantů. Olivový olej …více
Abstract:
This diploma thesis „Quality parameters of flavoured olive oil“ is focused on research of the influence of flavouring on the quality parameters of olive oil during its storage. Olive oil is one of the healthiest sources of vegetable fats which are essential for the healthy functioning of the human body. The health benefits of olive oil are mainly attributed to its high content of oleic acid and natural …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 31. 5. 2022
  • Vedoucí: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
  • Oponent: Soňa Bogdanovičová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin