Certifikace bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti při zpracování masa – Martin Babka
Martin Babka
Bakalářská práce
Certifikace bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti při zpracování masa
Certification of safety and security for processing meat
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na certifikaci bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti při zpracování masa. Řeší problematiku systémů zajišťující bezpečnost potravin, jejichž zavádění je v dnešní době velice rozšířené. Požadavky na bezpečnost potravin, včetně masa jsou přesně zakotveny v evropských i národních právních předpisech. Práce také charakterizuje systém HACCP, jehož zavedení je povinné ze zákona …víceAbstract:
This work is dedicated to the certification of safety and health by processing of meat. It thinks out the questions of systems ensuring food safety which impementing is very extended nowadays. Food and safety requirements are exactly set in European and national legislation. My work characterizes the HACCP system, which implementation is requested by law. It also aims on other standards and their …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 3. 2011
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Kateřina Kovářová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program:
Veřejná správa a regionální rozvoj - k.s. Klatovy
Práce na příbuzné téma
-
Equine Welfare Certification for Riding Schools
Lucie Barešová -
Certifikace systému managementu bezpečnosti potravin HACCP
Eva Dočekalová -
Certifikace systému managementu bezpečnosti potravin HACCP
Eva Dočekalová -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
Themis Stylianou -
The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
Maija-Leeza Lidmila -
Development of the attitude towards meat consumption in Japan
Annette Bedřichová -
Influence of animal advocacy movies on behavioral change in meat and dairy products consumption
Adéla Novotná
Název
Vložil
Vloženo
Práva