Bc. Petra Juříčková

Diplomová práce

Bílá vína a jejich antioxidační kapacity

White wine and their antioxidant capacities
Anotace:
Diplomová práce pojednává o vlastnostech a výskytu antioxidantů v bílých vínech. Rešeršní část se zabývá antioxidační kapacitou a metodami jejího měření, charakterizuje rozdělení antioxidantů a popisuje technologii výroby bílých vín. Práce byla vypracována na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů Zahradnické fakulty Mendelovy univerzity v Brně. Experimentální část zahrnuje stanovení …více
Abstract:
The diploma thesis discusses the properties and occurrence of antioxidants in white wines. The research part deals with the antioxidant capacity and methods of its measurement, characterizes the distribution of antioxidants and describes the technology of white wine production. Thesis was elaborated at the Department of Post-harvest Technology of Horticultural Products at the Faculty of Horticulture …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 5. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2023
  • Vedoucí: Ing. Ivo Soural, Ph.D.
  • Oponent: Božena Průšová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Magisterský studijní program / specializace:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství