Srovnání hodnot antioxidační kapacity v netradičních druzích ovoce. – Bc. Martina Žourková
Bc. Martina Žourková
Master's thesis
Srovnání hodnot antioxidační kapacity v netradičních druzích ovoce.
Comparison of Total Antioxidant Capacity in Non-Traditional Fruits.
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá srovnáním hodnot antioxidační kapacity v netradičních druzích ovoce. Teoretická část popisuje v první kapitole obecnou charakteristiku ovoce a jeho chemické složení. Ve druhé kapitole jsou charakterizovány jednotlivé druhy netradičního ovoce, mezi které patří aronie, dřín, kalina, kdoulovec, mišpule, moruše, muchovník, rakytník a zimolez. Třetí kapitola je zaměřena na …moreAbstract:
This thesis deals with a comparison of values of antioxidant capacity in non-traditional fruits. The theoretical part describes in the first chapter the general characteristics of the fruit and its chemical composition. The second charter describes characteristic of different types of non-traditional fruits such as black chokeberry, cornelian cherry, european cran-berrybush fruit, quince, mespilus …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 5. 2013
Accessible from:: 9. 5. 2013
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŽOURKOVÁ, Martina. \textit{Srovnání hodnot antioxidační kapacity v netradičních druzích ovoce.}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2013. Available from: https://theses.cz/id/z8j7fl/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Žourková, Martina. Srovnání hodnot antioxidační kapacity v netradičních druzích ovoce.. Zlín, 2013. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 9.5.2013
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 9. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production
Theses on a related topic
-
Antioxidační kapacita absintů
Hana Dočekalová -
Antioxidační kapacita a sorpční vlastnosti rostlinných doplňků \nl{}stravy
Kateřina Veselá -
Antioxidanty v potravinářském průmyslu
Monika Tomková -
Antioxidační kapacita v plodech rakytníku, dužnatých růží a muchovníku.
Alena BRABCOVÁ -
Antioxidační kapacita instantních čajů
Štěpán Hainiš -
Antioxidační kapacita hroznového vína
Eva KÝVALOVÁ -
Antioxidační kapacita hroznového vína
Eva KÝVALOVÁ -
Antioxidační kapacita naklíčených semen zrnin
Iva MOJŽÍŠOVÁ